Infirmieră de la SJU Târgu-Jiu: Cu 50 de lei nu cumperi nici măcar un buchet de flori

Problema ”atențiilor” de la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu este departe de a fi rezolvată. 

O tânără povestește paginile de socializare ce a văzut într-o secție a Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu când vizita o pacientă. 

Femeia vorbește despre comportamentul neadecvat al unei infirmiere vizibil nemulțumită de valoarea ”atenției” primită de la o altă pacientă.

”Am fost săptămâna trecută în vizită la cineva la Spitalul Tudor Vladimirescu Târgu-Jiu, era o doamna în salon care plângea de îți rupea sufletul, infirmierele se comportau mizerabil. I-a zis o "doamnă" infirmieră că nu are ce să cumpere cu 50 lei, nici măcar un buchet de flori! Oare chiar așa am ajuns? Nu au salariu??? Pentru ce sunt plătite, să își bată joc când schimbă un pampers, să pretindă bani!!! Nu s-au învățat minte de la doctorul Neață!!! Am fost în Craiova, Timișoara, Târgu-Mureș, dar ca aici la nimeni. Au ajuns infirmierele mai presus decât doctorii și asistentele! Păcat ca nu are cine sa le pună la punct!!!” este postarea apărută pe paginile de socializare


Postarea a stârnit reacții și din partea altor persoane care s-au confruntat cu astfel de comportamente din partea personalului medical de la Spitalul Județean de Urgență care are nevoie de ”atenții” pentru a trata bine pacienții. 

Tânăra a fost îndemnată să depună o sesizare la instituțiile abilitate să ia măsuri pentru a stopa acest fenomen care a devenit o practică la această unitate medicală.

Spitalul Județean a oferit un punct de vedere: ”Referitor la articolul apărut în cotidianul Pandurul, precizăm că nu avem astfel de sesizări scrise sau trimise pe numărul de wt s up pus al managerului Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, număr care este publicat atât pe site-ul unității, cât și la intrarea în secții. Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu nu aprobă astfel de comportamente și încurajează persoanele care susțin că s-au confruntat cu așa ceva, să sesizeze managerul, dar și organele abilitate pentru a putea fi luate măsuri, dacă este cazul”.

Vizualizări: 5,473

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: