Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Curăţă rapid cuptorul de alimente arse

Dacă cuptorul de gătit este deseori folosit, pereții lui se acoperă cu un strat gros de arsură, care este dificil de curățat. Totuși există o modalitate simplă, prin care problema respectivă poate fi învinsă.

Ingrediente necesare pentru a curăţa rapid cuptorul:

-¼ pahar de detergent de vase;

-¼ pahar de bicarbonat de sodiu;

-¼ pahar de peroxid de hidrogen (apă oxigenată);

-o lingură de oțet;

-coaja unei lămâi;

-un burete pentru vase;

-prosoape de hârtie.

În primul rând trebuie să scoateți toate tăvile și grilajele din cuptor și să spălați petele, care se îndepărtează ușor, cu ajutorul buretelui înmuiat în apă cu detergent. Apoi combinați toate ingredientele amintite mai sus, obținând astfel o pastă de curățare. Aplicați-o pe toată suprafața interioară a cuptorului, inclusiv pe ușă. Pentru ca pasta să-și facă efectul, lăsați-o să acționeze cel puțin 4 ore, închizând ușa cuptorului.

Apoi spălați petele înmuiate cu buretele și apă cu detergent. Dacă cuptorul dumneavoastră este dotat cu funcție de autocurățare, aprindeți-o sau clătiți toată suprafața interioară a cuptorului cu apă caldă, ștergându-o apoi cu prosoape de hârtie. Resturile de pastă de curățare le puteți folosi pentru a oferi strălucire unei chiuvete din inox.

Vizualizări: 1,649

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: