Dan Nistor a ajuns la perfuzii înaintea jocului cu FCSB

Probleme mari de lot pentru antrenorul Laurențiu Reghecampf în pregătirea derby-ului cu FCSB. Gripa nu a dispărut încă de la Universitatea Craiova iar Dan Nistor este la perfuzii.

În această perioadă de întrerupere a campionatului, lotul oltenilor este bântuit de gripă şi mulţi dintre jucători nu s-au putut antrena la capacitate normală sau chiar deloc. Unul dintre cei mai afectaţi este mijlocaşul Dan Nistor, care a avut nevoie chiar şi de perfuzii pentru a trece peste problemele de sănătate. Jucătorii bolnavi n-au putut intra nici sub supravegherea doctorului echipei, Claudiu Stamatescu, „convocat” şi el la echipa naţională, fiind medicul primei reprezentative a României.

Tehnicianul oltenilor n-a putut conta pe cei nouă jucători convocaţi la loturile naţionale în ultimele zile: Nicuşor Bancu, Andrei Ivan (la prima reprezentativă), Vladimir Screciu, Ştefan Baiaram, Alexandru Cîmpanu, Jovan Markovic (la U21), Ionuţ Mitran (la U20), Atanas Trică şi David Sala (la U18). Aceştia au revenit abia miercuri de la echipele naţionale şi vor intra abia de joi în programul echipei din Bănie.

Vizualizări: 1,673

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: