Dan Vasilică (ACS Șirineasa): Noi avem suporteri, nu spectatori

Echipa finanțată de omul de afaceri gorjean Nicu Sarcină, care joacă la Petroșani, reușește să aducă suporteri la stadion, chiar dacă nu are legătură cu acest oraș. ACS Șirineasa a învins cu 8-0 pe teren propriu pe cei de la Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, așa că spectatorii nu au făcut drumul degeaba până la stadion. Cele 8 goluri au fost marcate de către: Marius Ioniţă, Iulian Muntean - autogol, Raul Horumba, Ovidiu Vezan, Ovidiu Popescu, Daniel Cocină, două goluri şi Florin Costea. 

Presa din Valea Jiului scrie că pentru prima dată nu au mai fost aduși suporteri de la Târgu Jiu, cei 200 de oameni prezenți în tribune fiind localnici. „Dacă toţi cei care au fost prezenţi la meci au fost din Petroşani, atunci este un lucru extraordinar, pentru că au venit într-un număr mare şi pentru că ne-au încurajat. 
Suntem norocoşi să avem aşa suporteri, pentru că noi avem suporteri, nu spectatori”, a declarat Dan Vasilică, antrenorul principal al ACS Şirineasa, citat de zvj.ro. „Intenţia noastră este nu să rămânem neînvinşi până la finele turului, ci să rămânem neînvinşi până la finalul campionatului”, a mai declarat Dan Vasilică. (A.P.) 

Vizualizări: 1,305

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: