Handbal: Gorjenii, învinși la limită de CSM Oradea

CSM Oradea a învins la limită, scor 32-31, gorjenii de la CSU Constantin Brâncuşi Târgu Jiu și s-au instalat pe primul loc în seria B a Diviziei A la handbal masculin. Gorjenii conduseseră permanent în clasament de la începutul acestui campionat, obiectivul asumat fiind promovarea în Liga Națională.

Meciul aprig disputat a avut loc în fața unui public numeros, care a stat cu sufletul la gură ca urmare a răsturnărilor de scor. Gorjenii au marcat primii, dar orădenii au revenit imediat și chiar au ajuns la cinci goluri diferență, conducând cu 10-5, în minutul 17. Finalul primei reprize a fost al gorjenilor, care au egalat și apoi au preluat conducerea, scorul pauzei fiind 16-15 pentru CSU Constantin Brâncuşi.

Gorjenii au început bine și repriza a doua, în care s-au desprins la trei goluri, conducând cu 18-15 şi apoi 19-16. A fost egalați în minutul 38, când orădenii au egalat la 19 şi apoi au trecut din nou la conducere. Până la final au condus când gazdele, când oaspeții, în ultimul minut fiind 31-31.

Handbaliștii de la CSU Constantin Brâncuși au avut șansa de a câștiga, având în ultimul minut o lovitură de la 7 metri, ratată de Subțirică. Orădenii au avut ultimul atac și au înscris cu trei secunde înainte de final prin Devid Munea.

Rezultatul jocului a fost 32-31, iar handbaliştii bihoreni au trecut pe primul loc, cu 21 de puncte, având 7 victorii din 7 jocuri. Gorjenii au coborât pe locul al doilea, având 18 puncte.

Vizualizări: 579

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: