Dan Vîlceanu: PNL nu trebuie să mai accepte toate aberațiile PSD

Deputatul liberal Dan Vîlceanu acuză PSD de măsuri anti-economice! Afirmațiile fostului lider al PNL Gorj vin în contextul în care Institutul Național de Statistică a revizuit puternic în jos, de la 5,3% la 1,5%, creșterea economică din primul trimestru din 2022.

„În curând o să aflăm adevărul și despre situația bugetului”, avertizează fostul secretar general al Partidului Național Liberal. Acesta dă vina pe social-democrați pentru situația critică în care ne aflăm.

„De luni de zile spun ca economia suferă groaznic sub papucul PSD și că PNL trebuie să se opună cu toate puterile măsurilor anti-economice ale PSD.

Începând de astăzi, rezultatele PSD în economie se văd oficial. Institutul Național de Statistică și-a revizuit datele privind creșterea economică și a strivit poveștile pe care PSD și acoliții lor ni le-au servit până acum. E doar începutul, în curând o să aflăm adevărul și despre situația bugetului, iar inflația va continua să crească.

PSD la Ministerul de Finanțe înseamnă taxe mari și multe, inflație galopantă, dobânzi mari și deteriorarea generală a economiei”, a precizat Dan Vîlceanu.

Situația critică în care se află țara noastră ar putea fi tranșată la Consiliul Național din 25 noiembrie, este de părere Vîlceanu.

„PNL nu trebuie să mai accepte toate aberațiile PSD și acest lucru ar putea să înceapă cu o discuție serioasă la Consiliul Național din 25 noiembrie. Altfel, oamenii ne vor considera vinovați în egală măsură pentru că puteam să oprim dezastrul economic care va urma și nu am făcut-o”, a mai afirmat deputatul de Gorj, Dan Vîlceanu.

Vizualizări: 827

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: