Au furat startul campaniei electorale. Cine sunt acești politicieni!

Politicienii gorjeni au început campania electorală! Chiar dacă mai sunt doi ani până la următoarele alegeri locale, aceștia se întrec în laude privind realizările, fac băi de mulțime și sunt nelipsiți din presa locală. Paginile de Facebook sunt preferatele lor: nu trece o zi fără să nu posteze câteva instantanee „din teren”.

Unul dintre primarii care dă impresia că a furat startul campaniei electorale este edilul din municipiul Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Sub pretextul că se ocupă de problemele administrative ale orașului, Romanescu a început să facă băi de mulțime, sistematic: în fiecare zi câte un cartier din municipiu.

„M-am întâlnit ieri cu cetățenii din zona Lotrului - Constructorilor și am discutat despre proiectele pe care le avem pregătite pentru acest cartier”, a afirmat Marcel Romanescu, într-una dintre postările sale de pe pagina de Facebook.


Actualul primar și-a anunțat intenția de a candida pentru un nou mandat, chiar dacă nu este sigur 100% că și în 2024 se va mai afla pe lista PNL.
Tot în campanie electorală dă impresia că este și primarul celui de-al doilea municipiu din județul Gorj, Cosmin Morega.
„Zi de zi evaluăm situația și căutăm soluții pentru a rezolva problemele comunității. De azi furia roșie la treabă....Râpa.
Fapte. Continuăm investițiile”, a postat primarul municipiului Motru, Cosmin Morega.


Morega nu uită să posteze și „dovezi”, dar din dorința de a se lăsa fotografiat în apropierea diverselor obiective finalizate, sau în curs de finalizare, unele ipostaze frizează penibilul. Dar cazul nu este singular. În aceeași postură se află și primarul comunei Dănești, Mădălin Paliță. Edilul pune un mare preț pe promovarea în mediul online, dar și în presa locală, unde este nelipsit.
În ceea ce privește activitățile din comună, acestea sunt evidențiate în postări pe pagina de Facebook a primăriei, chiar dacă unele dintre ele sunt de o însemnătate mai mult decât modestă. De exemplu, toaletarea copacilor.
„Defrișare pomi și arbori crescuți haotic pe marginea drumului în satul Barza, pentru a oferi participanților la trafic o vizibilitate cât mai bună”, a afirmat primarul Mădălin Paliță, într-o postare pe Facebook.

Un comportament similar este întâlnit și la primarul din comuna Scoarța, Ion Stamatoiu.
„Așa cum v-am obișnuit, promisiunile se transformă în fapte! Se lucrează intens la asfaltarea DJ663 din comuna Scoarța. Mulțumim domnului președinte al Consiliului Județean - Gorj, Cosmin Mihai Popescu și a parlamentarilor de Gorj care au dovedit că sunt alături de noi în realizarea obiectivelor propuse”, este doar una dintre postarile „cu iz de campanie electorală”, ce poartă semnătura primarului Stamatoiu.


Tot în campanie electorală par că au intrat și parlamentarii gorjeni. Deputatul USR, Radu Miruță a început să ia la pas localitățile județului.
„Ruralul la pas, astăzi de vorba cu locuitori ai comunei Aninoasa, alături de cei 4 consilieri locali ai USR și de colegi din Biroul Județean”, a postat Radu Miruță pe pagina de Facebook, din dorința de a promova activitatea pe care a desfășurat-o.

Tot o campanie electorală mascată face și deputatul PSD, Mihai Weber, care nu ratează nicio ocazie să dea impresia că este extrem de interesat de bunăstarea gorjenilor, implicit de soarta Complexului Energetic Oltenia, unde lucrează foarte mulți locuitori ai județului nostru.

„Grupurile pe cărbune de la Rovinari și Turceni nu trebuie închise! Grupurile pe cărbune, mai ales în actualul context, trebuie să rămână la dispoziția Sistemului Energetic Național tot timpul, în rezervă operațională, nu în rezervă tehnică sau conservare”, a afirmat recent Mihai Weber, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Cazurile mai sus prezentate nu sunt singurele, lista este mult mai lungă. Politicienii par extrem de preocupați de promovarea electorală, chiar dacă mai au încă doi ani până când își vor încheia actualul mandat.

Galerie foto








Vizualizări: 2,590

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: