Dana Vodislav rămâne în arest la domiciliu

Medicul oftalmolog Dana Vodislav nu scapă de măsura arestului la domiciliu, magistrații Tribunalului Gorj dispunând ieri prelungirea mandatului emis pe numele acesteia după ce, anterior, inculpata fusese arestată preventiv timp de mai multe luni.

Decizia a fost luată în cadrul procesului de corupție pe care Vodislav îl are pe rol alături de alți medici gorjeni și apropiați ai acestora, acuzați de procurori de trafic de influență. Fosta șefă de la Oftalmologie este în arest la domiciliu în continuare și pentru că are o altă condamnare în cazier, una cu suspendare pentru luare de mită, fiind considerată, ca urmare, o persoană recidivistă.

Medicii primeau bani pentru a elibera adeverințe medicale fără să-i consulte pe solicitanți, indiferent că aceștia erau cursanți ai unor școli de șoferi din oraș sau vânători care doreau să își prelungească permisul de port armă. Inculpații au și fost arestați preventiv pentru o perioadă după o serie de descinderi de amploare făcute de Parchetul General și Direcția Generală Anticorupție în noiembrie anul trecut, la domiciliile unora dintre ei fiind găsite sume mari de bani și bijuterii în cantități impresionante, bunurile respective fiind puse sub sechestru în eventualitatea unei confiscări la finalul procesului.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: