Daniela Coman: Vreau să fac ceva durabil pentru Târgu Cărbuneşti

Electoratul din Târgu Cărbuneşti o percepe pe candidata PP-DD, Daniela Coman, drept omul care poate aduce schimbarea în bine la primăria din localitate. „O votez pentru că reprezintă un partid nou şi este un candidat tânăr”, aşa a explicat o alegătoare din Cărbuneşti opţiunea pentru Daniela Coman.

Partidul Poporului – Dan Diaconescu îşi pune la fel de multe speranţe în candidatura Danielei Coman, ca şi electoratul din Târgu Cărbuneşti. Nu întâmplător, preşedintele PP-DD Gorj Mihai Prunariu a fost duminică în localitate să o susţină pe Daniela Coman. Mai mult, astăzi va ajunge la Târgu Cărbuneşti însuşi Dan Diaconescu şi staff-ul său de la Bucureşti. Daniela Coman este candidatul cu cele mai ambiţioase proiecte din Târgu Cărbuneşti. „Problema principală pentru Târgu Cărbuneşti este asimilarea forţei de muncă. Principalul meu obiectiv este să folosesc toate pârghiile legale pentru a crea locuri de muncă, inclusiv prin parteneriate de tip public privat. Vreau să construiesc ceva durabil pentru Târgu Cărbuneşti”, a spus aceasta.

Crearea de locuri de muncă este principalul punct şi în programul lui Mihai Prunariu, candidatul PP-DD pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj.

Vizualizări: 528

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: