Eduard Berca (PDL): Am câştigat o mie de fani în două săptămâni de campanie

La jumătatea campaniei electorale, candidatul PDL la Primăria Târgu Jiu, Eduard Marius Berca, a luat la picior mai bine de jumătate din oraş. Acesta a declarat că oamenii l-au primit foarte bine, ba chiar are şi fani şi, pe lângă soluţii, Berca mai oferă şi autografe. Candidatul PDL a povestit într-o emisiune că în aceste două săptămâni a ajutat trei persoane să-şi găsească un loc de muncă.

Mai sunt două săptămâni din campania electorală. Cum apreciaţi că a fost până acum?

Eduard Berca: E un câştig pentru mine. Sunt în măsură să spun că am peste o mie de fani până în momentul de faţă. Am semnat foarte multe afişe şi pliante. Asta nu înseamnă că am devenit vedetă, am devenit un om mult mai conştient de problemele şi realităţile Târgu Jiului. În aceste două săptămâni am bătut stradă cu stradă şi, mi-am contabilizat aşa, sunt peste o mie care au spus: domnule, mi-a plăcut de dumneata. Ca şi reprezentat al PDL m-am convins fundamental că s-au făcut multe în Târgu Jiu, dar s-au făcut şi lucruri care nu au esenţă, substanţă şi ca atare trebuie să se intervină cu un pachet de idei şi soluţii. Mă refer la lucruri importante legate de infrastructură, locuri de muncă, urbanism, identitate, comunicare, transparenţă, viitorul copiilor noştri, al nostru, al tuturor, care până acum au avut o dimensiune redusă. 

Aţi mers şi pe ploaie? Vremea nu a prea ţinut cu politicienii în această campanie.

Avem pelerine, sunt nişte pelerine frumoase, portocalii, umbrele, tot portocalii.

Aţi împărţit umbrele şi pelerine?

Am împărţit pixuri, odorizante de maşină, lucruri ce sunt permise lege.

Aţi identificat probleme, aţi găsit soluţii?

Datorită experienţei mele profesionale, am şi identificat soluţii la faţa locului, am şi rezolvat probleme punctuale ale locuitorilor. Am avut persoane care s-au aflat în dificultate, trei persoane, o familie pe Petreşti, alaltăieri pe Vadului am găsit pe cineva care avea o calificare şi eu ştiam pe cineva care căuta o persoană cu această calificare, ieri am discutat cu un prieten bun care are o firmă de transporturi ca să mai angajeze pe cineva. Lucruri mărunte prin care am contribuit la satisfacţia celor cu care m-am văzut.

Ieri în Panduraşul lumea mi se plângea că acele cămine de colectare a apei sunt umplute de resturi. Din punctul meu de vedere, o soluţie imediată pentru rezolvarea deversărilor din stradă în curţile oamenilor era prezenţa unei pompe care trăgea şi elimina apa către zone în care se putea pentru că acolo solul nu mai permitea. Dacă autorităţile aveau la dispoziţie un astfel de utilaj problema putea fi rezolvată şi omenii nu mai scoteau apa cu găleata.

Vizualizări: 186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: