Dat afară de Pandurii, Găman nu poate semna cu o altă echipă

Stafful tehnic și o parte din stafful administrativ de la Pandurii Târgu Jiu au primit, marți, notificări de reziliere a contractelor din partea administratorului special Daniela Șerban. Neîndeplinirea obiectivului este ceea ce administratorul numit de CEO reproşează antrenorilor dar nu şi jucătorilor care s-au aflat pe teren la meciurile din acest sezon în care Pandurii nu a putut face transferuri.

Printre cei care au primit notificări se numără antrenorul principal Mario Găman, antrenorul secund Bobi Staicu dar şi directorul sportiv Camilian Floroiu. Tuturor li se reproșează că nu și-au atins obiectivul, dar, surprinzător, printre cei vizați de ratarea promovării nu se află și jucătorii care n-au dat randament. ”Nedumerirea mea este de ce s-a întâmplat așa de rapid, pentru că noi, peste o săptămână, avem un proces, și oricum notificarea este valabilă după 6 iunie. Până atunci, noi încă suntem antrenori la Pandurii Târgu Jiu, încă avem contracte. Spre surprinderea noastră, toată lumea a primit notificări, inclusiv magazionerul și ofițerul de presă. Am ridicat notificarea personal, pentru că au vrut să mi-o trimită prin poștă și mi s-a spus că nu mi-am îndeplinit obiectivul. În iarnă mi-a spus că nu se fac transferuri și nu mai putem vorbi de promovare. Administratorul special se leagă de un paragraf în contract, dar nu era nevoie de o notificare. Puteam rezilia pe cale amiabilă”, a spus Găman la Accent Tv, precizând că el nu poate semna cu o altă echipă până pe data de 6 iunie: „De exemplu, acum, eu nu pot să vorbesc cu alte echipe, nu pot să intru în negocieri, decât după 6 iunie, ceea ce nu mi se pare normal. Voi fi mereu aproape de această echipă, indiferent că sunt în club sau în afara clubului”.

Decizia vine cu doar câteva zile înainte de data de 31 mai 2022, dată la care se judecă un nou termen în ceea ce privește procesul de reorganizare al clubului gorjean.

Vizualizări: 982

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: