Victorie clară la ultimul meci pe teren propriu pentru CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a înregistrat miercuri cea de-a 19-a victorie consecutivă din actuala ediţie de campionat, după ce a trecut de Gloria Bistriţa II, scor 37-27, la pauză 19-13. Echipa de handbal feminin şi-a propus să încheie sezonul fără nici o înfrângere după ce a promovat deja în prima ligă.

CSM Târgu Jiu este la doar un meci distanţă de a-şi îndeplini şi cel de-al doilea obiectiv, acela de a termina cu victorii pe linie acest sezon, după ce echipa a promovat în prima ligă. Meciul, care a contat pentru etapa a-25-a din Seria B a Diviziei A, a fost ultimul pe teren propriu din acest sezon de ligă secundă. La ultima reprezentaţie pe teren propriu din liga secundă CSM Târgu Jiu şi-a respectat blazonul şi a trecut fără probleme de echipa de pe locul 3, Gloria Bistriţa II, la capătul unui meci pe care l-a controlat de la un capăt la celălalt. Echipa oaspete a reuşit să ţină ritmul doar câteva minute în prima parte a jocului, când s-au consemnat câteva momente de egalitate pe tabela de marcaj. De la jumătatea primei reprize, CSM Târgu Jiu a pus stăpânire pe meci, a fost echipa care a dictat ritmul jocului şi şi-a mărit constant diferenţa pe tabela de marcaj. La pauză, echipa lui Liviu Andrieş avea +6 pe tabelă, scor 19-13, iar la jumătatea reprizei secunde, CSM Târgu Jiu şi-a dublat diferenţa, scor 29-17, iar în ultima parte a meciului am consemnat şi cea mai mare diferenţă de scor din meci, de +13 pe tabelă, scor 35-22. Meciul s-a terminat 37-27 şi gruparea gorjeană a ajuns la 19 victorii consecutive.

Ira Zinatullina a fost cea mai bună jucătoare de pe teren la acest meci la care interul CSM-ului a înscris 13 goluri în poarta ardelencelor.

Vizualizări: 286

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: