Pandurii anunță că nu a reziliat contractele jucătorilor

Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Tg.Jiu informează suporterii și susținătorii echipei fanion a Municipiului Tg.Jiu că nu au fost reziliate contractele jucătorilor componenți ai lotului sportiv, contracte încheiate pentru o mare parte dintre aceștia până la data de 30.06.2022, iar pentru unii sportivi până la finele sezonului competițional 2022-2023.

Precizările vin după acuzațiile lansate de suporteri. „Destinele clubului Pandurii sunt luate de o doamnă de la Işalniţa, pe numele ei Daniela Şerban. Transferurile nu a putut să le rezolve, doar să distrugă clubul a putut!”, este acuzaţia pe care suporterii pandurilor au publicat-o pe pagina „Pandurii Târgu Jiu, o echipă, un oraş!”, tot acolo anunţând că s-au reziliat contractele tuturor jucătorilor şi antrenorilor.

Daniela Șeban a venit însă cu un punct de vedere oficial al clubului: „Au fost notificați antrenorul principal, antrenorul secund și directorul sportiv că urmează să le fie reziliate contractele de activitate sportivă, având în vedere neîndeplinirea obiectivului stabilit și asumat, de a promova in Liga a- II-a în anul competițional 2021-2022. Notificările au fost comunicate, respectându-se prevederile din contractele de activitate sportivă și cele ale Regulamentului de Ordine Interioară, înregistrat la Federația Română de Fotbal cu nr. 4301/03.08.2021, pentru a evita implicațiile negative asupra debitoarei C.S. Pandurii Lignitul Tg. Jiu și a nu afecta creditorii“.

În același comunicat de presă, Șerban vorbește și de starea financiară a echipei. „Pentru informarea susținătorilor echipei, este de menționat faptul că, la mai bine de un an de la pronunțarea instanțelor judecătorești în dosarul în care foștii membrii asociați au fost obligați la plata unor sume de bani, reprezentând cotizații restante, Consiliul Local al Municipilui Tg.Jiu refuză să pună în aplicare o hotărâre judecătorească a Înaltei Curți de Casație și Justiție, fapt care produce prejudicii cu implicații financiare grave asupra Planului de Reorganizare a clubului, pentru a avea o activitate fără sincope de natură financiară.

Prin urmare, ținând cont de specificul și îngrădirile unei proceduri de insolvență, conducerea clubului sportiv Pandurii Lignitul Tg. Jiu face toate demersurile pentru continuarea activității sportive și, pe această cale, adresează tuturor suporterilor rugămintea de a fi alături de echipă, implicându-se nu doar emoțional. Dorim în continuare ca echipa de suflet a Gorjului să meragă mai departe, cu succes în activitatea competițională.

În acest sens, începând de astăzi, odată cu deschiderea aplicației FOOTBALL CONNECT, gestionată de Federația Română de Fotbal, am demarat procesul depunerii documentației de certificare pentru participarea în Campionatul Național Liga 3, ediția 2022-2023“, mai transmite administratorul special al clubului.

Vizualizări: 1,056

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: