Handbalistele de la CSM, la ultimul meci al sezonului

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu mai au de disputat un singur meci din acest sezon. După două zile de la meciul cu Gloria Bistrița II, acestea se deplasează la Reșița pentru ultima partidă a campionatului, programată vineri, 27 mai.

Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache va întâlni în Sala Polivalentă din Reșița, formația gazdă, CSU Reșița. Chiar dacă au rezolvat problema promovării, jucătoarele de la CSM spun că merg la Reșița la fel de motivate ca la fiecare meci.

CSM Târgu Jiu vrea să se despartă de liga secundă cu încă o victorie. După 19 victorii consecutive, handbalistele lui Andrieș merg la Reșița pentru a bifa și succesul cu numărul 20. Pentru asta trebuie să treacă de formația gazdă, CSU Reșița. Mădălina Pal Ceandani, rapida extremă a CSM-ului, autoare a 7 goluri în partida cu Gloria Bistrița a vorbit despre confruntarea cu echipa din Caraș Severin, și a dezvăluit că și-ar dori să rămână la Târgu Jiu și pentru sezonul viitor.  „Urmează un meci care nu cred că va fii ușor, însă cu siguranță este un meci care noi vrem să-l controlăm, să ne facem singure meciul ușor. Și spun că vrem să-l controlăm pentru că suntem la fel de motivate ca și până acum, și ne dorim să terminăm pe aceeași linie, cu victorii până la final de sezon. Așa cum am spus, nu va fi un meci ușor, dar mergem acolo să obținem încă 3 puncte și să avem un final de campionat perfect”, a precizat jucătoarea pentru site-ul CSM, unde a precizat că nu are planuri de viitor ci ar dori să rămână la Târgu Jiu: „Deocamdată nu mi-am făcut planuri, vreau doar să fiu sănătoasă și îmi doresc să continui acest proiect, alături de cei din familia CSM Târgu Jiu”.

Meciul, care contează pentru etapa a-26-a din Seria B a Diviziei A va începe la ora 12.00.

Vizualizări: 298

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: