Date cu caracter personal, pe pagina primăriei

Funcționarii primăriei din Bumbești-Pițic nu țin cont de legea care protejează datele cu caracter personal. Liste cu numele și CNP-urile mai multor cetățeni din comună au fost afișate pe pagina de facebook, dar și pe site-ul primăriei. Este vorba de 43 de localnici care beneficiază de ajutoare de la Uniunea Europeană, constând în produse de igienă personală.

”La Primăria Bumbești-Pițic se distribuie ajutoare, produse de igiena începând cu data de 04.02.2021. Aceste produse sunt acordate de Fondul de Ajutor European. Prezentăm lista cu beneficiarii - lista inițiala ASF- alocații complementare. Persoanelor ce figurează pe lista suplimentară - cu certificate de handicap li se vor acorda ajutoare din stocul rămas după finalizarea distribuirii pentru categoria din lista inițiala. Titularii de pe listele de mai jos sunt rugați, dacă au posibilitatea deplasării, sa se prezinte la sediul primăriei cu actul de identitate, pentru ridicarea produselor”, se arată în anunțul publicat.

Contactat telefonic, primarul din Bumbești-Pițic a părut uimit de postare și a promis că va remedia problema. ”Aaaaa. Nu știam. Eu m-am uitat și nu am văzut nimic. Am văzut niște liste doar. Nu se văd CNP-urile, dar dacă ziceți că sunt o să pun pe băiatul care se ocupă să le șteargă. Este corect ce spuneți, dar nu știu. Eu nu am văzut”, a declarat primarul din Bumbești-Pițic, Michy Nioață.

Galerie foto


Vizualizări: 1,783

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: