Prefectul de Gorj a convocat comandamentul de iarnă

Autoritățile județului Gorj se pregătesc pentru perioada ce va urma, mai ales că au fost anunțate schimbări drastice ale vremii. Meteorologii au anunțat temperaturi extrem de scăzute, iar zăpada și-ar putea face și ea prezența.

Prefectul de Gorj, Cosmin Pistol, spune că a fost convocat comandamentul de iarnă, înștiințându-i pe primari să fie pregătiți, mai ales în privința asigurării căldurii în școli. Pistol a mai afirmat și faptul că este destul de mulțumit de activitatea celor de la Secția de Drumuri Naționale Târgu Jiu pentru modul în care au gestionat situația din această perioadă pe drumul spre stațiunea montană Rânca.

”Temperaturile o să scadă brusc în perioada următoare. Astăzi am convocat un comandament de iarnă la care să participe toate instituțiile, fiind vorba despre ISU, reprezentanții energiei electrice și termice, dar și cei de la Drumurile Naționale, tocmai pentru ca lucrurile să se desfășoare normal și fără incidente. Nu am decât cuvinte de laudă despre SDN, mai ales că au acționat foarte bine în această perioadă pe drumul spre Rânca. Au fost înștiințați și primarii pentru a asigura agentul termic în școli”, a spus prefectul de Gorj.

Vizualizări: 1,644

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: