Dați pe mâna poliției după ce au abandonat cățeii

Poliția animalelor a fost sesizată, după ce o persoană a aruncat dintr-o mașină un sac cu mai mulți căței. Cea care a surprins momentul a luat legătura cu președinta unui ONG din Târgu-Jiu, iar aceasta a îndrumat-o să anunțe oamenii legii, care s-au deplasat imediat la fața locului.

În ciuda faptului că la nivelul județului Gorj se desfășoară continuu campanii gratuite de sterilizare, zeci de câini ajung zilnic pe străzi.

Un astfel de episod a fost surprins miercuri, iar cea care a fost martoră la modul în care un cetățean a aruncat din mașină un sac în care era mai mulți căței a anunțat Poliția Animalelor.

”Azi am fost sunată și am fost întrebată ce este de făcut în acest caz. O persoană a aruncat dintr-o mașină, în tufișuri, un sac cu niște puiuți sugari. Cea care a văzut a urmat sfaturile primite și îi mulțumesc pentru că nu a dat înapoi, pentru că a luat atitudine și s-a implicat direct, făcând sesizare la Poliție!”, povestește Patricia Paraschiv, preseședinta unui ONG.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de la Poliția Animalelor care încearcă acum să dea de urma celor care au decis să abandoneze cățeii. ”Dacă sunteți martori la evenimente de genul acesta, faceți poze, filmați și sunați la Poliția Animalelor, serviciu din cadru IPJ care există la nivelul fiecărui județ. Nu întoarceți capul în altă parte. Momentan există o sesizare cu toate dovezile depusă la IPJ Gorj și așteptăm rezultatele. Puiuții sunt în siguranță fiind preluați de un ONG local”, a mai postat Patricia Paraschiv pe pagina de facebook.

Vizualizări: 2,313

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: