De ce este important să beneficiezi de bonusurile de loialitate la cazinouri?

Bonusurile de loialitate nu sunt ca orice alte bonusuri pe care le poți primi de la un cazino. Dacă pentru un bonus de înregistrare sau depunere ar fi trebuit să depui un minim de efort, iar banii sau avantajele îți erau acordate cu ușurință sau aproape instantaneu, pentru bonusurile de loialitate trebuie să oferi dovada loialității față de cazino, să fii activ și să tranzacționezi destul de des.

Ce înseamnă bonus de loialitate?
 

Pe scurt, un bonus de loialitate este un program foarte bine organizat prin care indiferent dacă te joci păcănele gratis sau poker la un cazino, vei primi recompense în funcție de cât de loial ai fost pentru acel operator. Recompensele sunt de mai multe tipuri și pot fi acordate în funcție de pragurile depășite de jucător. De cele mai multe ori, programele de loialitate răsplătesc jucătorii periodic încurajându-i să continue să parieze sau să joace la cazino pentru a atinge targeturile necesare revendicării următorului bonus de loialitate.

Niciun sistem nu seamănă cu un altul, cazinourile oferind servicii de loialitate așa cum consideră mai bine. Poate că bonusurile nu vor fi la fel, dar modul în care acestea sunt acordate se aseamănă de cele mai multe ori. Majoritatea cazinourilor oferă un punctaj jucătorilor care sunt mai activi, iar în baza punctelor acumulate, aceștia primesc bonusuri mai mari sau mai mici. Jucătorii vor să aibă parte de o experiență de cazino mai bună, deci vor fi mai loiali unui cazino pentru acest lucru.

Este și un schimb destul de echitabil. Jucătorii oricum vor paria și se vor juca la un anumit cazino, iar un regim de loialitate le va oferi acestora șansa de a se distra mai mult și de a avea o experiență mai plăcută. Cazinoul își păstrează jucătorii, iar aceștia sunt fericiți.

 

Cum funcționează programul de loialitate la cazinouri
 

Există mai multe niveluri de loialitate. Este perfect normal ca jucătorii care sunt înregistrați de 5 ani de zile la un cazino să aibă beneficii mult mai mari decât un jucător care este membru abia de 2 luni. Nivelurile de beneficii se ating cu ajutorul punctelor, iar pentru a acumula puncte ai nevoie de timp. În unele cazinouri primești punct pentru câți bani pariezi sau câte zile ai de când ai devenit membru. Câteodată va conta și numărul de pariuri plasate sau cât de consecvent ești. Unele cazinouri ar putea să îți ceară să pariezi mai multe zile la rând.

Dacă sistemul de loialitate nu este suficient de puternic pentru tine și reușești cumva să îl depășești, cazinourile oferă ceva și pentru cei ca tine. Este vorba categoria VIP unde se află foarte puțini jucători. Acești jucători care sunt incluși în categoria VIP au un comportament de cazino impecabil și nu au avut niciodată conflicte cu echipa cazinoului. De anii de zile de loialitate nici nu mai vorbim.

Unele sisteme de loialitate din cazinouri pot fi organizate pe nivele. În România am întâlnit de foarte multe ori acel sistem în care jucătorii porneau de la nivelul de Bronz, urcau spre Silver, Gold, Platinum sau Diamant și în final ajungeau și în categoria de VIP. Numărul de puncte necesar pentru fiecare este irelevant având în vedere faptul că fiecare cazino își organizează sistemele așa cum consideră.

 

Avantaje ale bonusului de loialitate
 

Am menționat deja câteva dintre cele mai importante avantaje oferite de aceste sisteme de loialitate, iar cel mai mare avantaj este chiar acel al bonusurilor exclusive oferite numai jucătorilor loiali. Bonusurile și surprizele pentru jucători nu se opresc niciodată, dimpotrivă, devin tot mai interesante pe măsură ce avansezi în program.

Iată câteva exemple: Poți primi bonusuri de cashback pentru pariurile tale. Rotirile gratuite sunt unele dintre cele mai dorite bonusuri de loialitate, iar pentru cei care obișnuiesc să depună sume mari de bani, cazinourile oferă chiar și bonusuri de depunere mai mari. Alte bonusuri de loialitate pot fi și surprizele customizate. Se întâmplă destul de frecvent ca un cazino să urmărească stilul de joc al unui jucător și apoi să îi ofere acestuia un bonus care se potrivește stilului său de joc.

Nu uita că aceste bonusuri sunt foarte diferite de la un cazino la altul. Înainte de a te înregistra la unul dintre cazinouri, este bine să consulți oferta acestuia sau să urmărești care sunt părerile jucătorilor despre acel cazino. Foarte mare atenție și la sursele de informare la care apelezi. De obicei jucătorii lasă păreri negative doar când pierd bani.

Concluzie
 

Bonusurile de loialitate nu sunt pentru toată lumea. Ele devin disponibile pentru acei jucători care au investit bani și timp jucându-se la cazinoul lor preferat. Pentru efortul și dedicarea lor, cazinoul îi răsplătește cu bonusuri exclusive. Ele sunt printre cele mai bune bonusuri pe care le poți obține la un cazino și de aceea este bine să profiți de ele. Sunt gratis, te ajută să te joci mai mult, deci nu există motive pentru a le refuza.

Vizualizări: 808

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: