De ce nu vede Andra cu ochi buni emisiunea lui Măruță

Andra a fost recent invitată de Delia pentru un interviu în care a mărturisit că emisiunea soţului său i-a dat viaţa peste cap. Cele două au vorbit despre carieră și familie, prilej cu care Andra și-a spus ”of-ul” în legătură cu emisiunea lui Cătălin Măruță.

Andra i-a mărturisit Deliei cât de mult o admiră pentru faptul că îmbină atât de bine cariera cu viața personală. Mai ales că Delia călătorește foarte mult, iar în timp ce Andra admira momentele imortalizate din vacanțele colegei sale de breaslă a dezvăluit faptul că ea nu își poate planifica oricând escapade peste hotare sau chiar în țara noastră.

”Mi se pare că ai reușit și din perspectiva soțului, pentru că al tău e mai liber, e mai lejer cu programul. Și eu aș fi făcut la fel. Dar faptul că el trebuie să fie prezent 5 zile din 7 la emisiune mi-a dat viața peste cap. Nu vreau sa spun ceva de rău despre emisiunea lui Cătălin, Doamne Ferește! Dar pe mine m-a încurcat treaba asta, mi-a dat un pic cu virgulă. Nu e ca la tine că soțul tău poate pleca oricând pentru o vacanță. Eu cumva simt nevoia să îmi fac curaj sa plec. Și când a avut COVID, Cătălin a făcut emisiunea de acasă. Îi place foarte mult ce face, dar e și workaholic”, a spus Andra.

Recent însă familia Andrei şi-a făcut bagajele și au plecat cu toţii la mare! Împreună cu cei doi copii ai lor, Andra și Cătălin Măruță s-au relaxat pe litoralul românesc, s-au plimbat pe plajă, s-au bucurat de priveliști și și-au încărcat bateriile.

Vizualizări: 1,400

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: