De ce sa alegi o canapea extensibila cu 2 locuri intr-un dormitor de mici dimensiuni?

Daca locuiesti intr-o casa sau un apartament de mici dimensiuni, cu siguranta iti doresti ca spatiul incaperilor sa fie cat mai aerisit. Cu putina imaginatie si inventivitate, poti alege piese de mobilier practice si comode, care sa se incadreze perfect in locul pe care il ai la dispozitie. Spre exemplu, in dormitor ai putea schimba patul matrimonial care blocheaza toata camera cu o canapea extensibila cu 2 locuri. Dincolo de faptul ca poate schimba total aspectul incaperii, aceasta isi dovedeste utilitatea tocmai datorita faptului ca se poate transforma rapid intr-un pat confortabil.

Iata de ce ar trebui sa alegi o canapea extensibila 2 locuri pentru un dormitor de mici dimensiuni!

Ofera mai mult spatiu

Indiferent de dimensiunile lui, dormitorul nu trebuie sa fie acaparat de un pat mare care sa blocheze circulatia. Poti transforma usor un dormitor de mici dimensiuni intr-o camera de relaxare daca alegi o canapea extensibila cu 2 locuri pentru tine si partenerul tau. Astfel, te vei bucura de mai mult spatiu in timp ce te uiti la televizor sau in timp ce probezi hainele preferate din dresing. In doar cateva minute, aceasta se poate transforma intr-un pat comod, ideal pentru somn, fara sa isi piarda functionalitatea.

Poate fi mutata usor

Cu timpul, s-ar putea sa te plictisesti de locul in care se afla patul din dormitor, asa ca iti vei dori sa schimbi "privelistea". Cu o canapea extensibila cu 2 locuri poti face cate schimbari de decor doresti, intrucat aceasta piesa de mobilier se schimba foarte usor si nu necesita prea mult efort. Comparativ cu piesele de mobilier masive, canapeaua extensibila cu 2 locuri iti ofera posibilitatea de a realiza o amenajare interioara mult mai personala, perfecta pentru un spatiu atat de intim ca dormitorul.

Dispune de un spatiu de depozitare

In functie de modelul pe care il alegi, o canapea extensibila cu 2 locuri poate dispune de spatiu generos de depozitare, astfel incat sa poti profita la maximum de functiile sale. Mai precis, in locul respectiv poti depozita lenjeria de pat, pernele sau orice alte obiecte care, in mod normal, ar ocupa mult spatiu in casa. Acest avantaj este extrem de important, mai ales daca vorbim de un dormitor de mici dimensiuni, in care orice metru patrat conteaza.

Mai sunt si alte avantaje de care te vei bucura daca alegi sa iti amenajezi dormitorul de mici dimensiuni cu o canapea extensibila cu 2 locuri. Tot ce trebuie sa faci este sa cauti un model care se potriveste cu restul mobilierului si sa optezi pentru calitate inainte de toate. Nu uita sa iti pui amprenta pe obiectele pe care le achizitionezi pentru locuinta ta, astfel incat fiecare loc al casei sa te defineasca in totalitate.

Pe Albertacasa.ro vei gasi cele mai frumoase modele de canapele pe care sa le integrezi cu succes in decorul tau. Alege o canapea extensibila cu 2 locuri in nuante deschise, daca vrei ca dormitorul sa radieze de lumina, sau opteaza pentru un model ceva mai inchis, care sa dureze mai mult in fata uzurii si a murdariei.

Vizualizări: 1,491

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: