De ce se bucură un liberal că Gorjul are prefect USR

Primarul liberal din Roșia de Amaradia se bucură că Gorjul va avea un prefect de la USR. Asta pentru că este sigur că postul îi va reveni lui Cornel Răducan Morega, de loc din comuna lui. Informația nu a fost confirmată oficial de USR, președintele Radu Miruță anunțând public că doritorii se pot înscrie în următoarele zile și că se va face o selecție.

Liviu Cotojman, primarul din Comuna Roșia de Amaradia, este sigur că Răducan Morega va fi reprezentatul Guvernului în județul Gorj. "Este o decizie care s-a luat la centru și nu putem comenta prea mult. Așa au fost negocierile și asta s-a stabilit. Mă bucură faptul că prefectul va fi un localnic din Roșia de Amaradia, pentru că domnul Cornel Răducan Morega este din satul Șitoaia, consătean și prieten cu mine. Nu pot decât să fiu mândru și mulțumit de nominalizare", a declarat Liviu Cotojman.

Liberalii vor avea cele două posturi de subprefect. Cel mai probabil va rămâne Virgil Drăgușin subprefect, iar al doilea post îi va reveni lui Marcel Iacobescu, vehiculat inițial pentru postul de prefect.

Vizualizări: 2,300

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: