De ce se desparte gorjeanul Dan Vasilică de FCU Craiova

Adrian Mititelu a anunțat, după meciul cu Farul, că preparatorul fizic Dan Vasilica mai are doar câteva luni de contract cu gruparea olteană. Patronul FCU Craiova a precizat și că nu există negocieri pentru prelungirea înțelegerii.

Adrian Mititelu s-a arătat ”consternat” de faptul că Dan Vasilica este înjurat de fanii lui celor de la FCU Craiova, atitudine apărută pentru că ultrașii cred că preparatorul fizic l-a ”lucrat” pe Marius Croitoru. ”Vasilică mai are câteva luni de contract și nu știu dacă mai pot să-l țin, pentru că are foarte multe oferte. Vor vedea suporterii cine e Vasilică peste câteva luni, când va lucra la alt club. Sunt convins că atunci când va rămâne liber, va primi oferte foarte, foarte mari, pentru că e cel mai bun meseriaș din domeniu. Pe el îl judecă Peluza Sud, 'Gogoașă' (n.r. liderul galeriei) îi analizează munca și îl etichetează. Sunt consternat de jignirile aduse lui Dan Vasilică”, a spus Adrian Mititelu.

Dan Vasilică lucrează la FCU Craiova din 2019. A fost angajat ca preparator fizic, dar în mai multe rânduri s-a apelat la el ca antrenor interimar, din moment ce are licența A de antrenor.

În urmă cu câteva zile, gsp.ro a scris că Zenga a condiționat sosirea la FCU Craiova de plecarea lui Vasilică, considerat de italian „cârtița” din vestiar, cel care ar fi mers la patronul Adrian Mititelu să-i spună secretele din sânul echipei.

Vizualizări: 2,725

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: