Gilortul a învins în deplasarea de la Lupac

Gilortul Târgu Cărbunești a debutat în retur cu o victorie în deplasare. Echipa pregătită de Mario Găman a înscris câte un gol pe repriză ăn poarta „croaților” de la Voința Lupac.

Pe un teren unde nicio echipă nu a câștigat în tur, jucătorii lui Mario Găman s-au impus fără probleme în prima etapă a returului.  Gorjenii au dominat jocul de la un capăt la altul și au marcat de două ori. „Băieții noștri, așezați foarte bine în teren, au dominat partida, deși nu au avut foarte multe ocazii de gol. Interesul jucătorilor noștri a fost să marcheze și să închidă drumul bănățenilor spre poarta apărată de Oprița”, au precizat cei de la Gilortul în cronica meciului.

Înainte de pauză Dănăricu a primit mingea în interiorul careului mare și un adversar l-a faultat după care Ionuț Gîlcescu a executat  lovitura de pedeapsă și gorjenii au deschis scorul. La 9 minute de la reluarea jocului, Bogdan Dănăricu a executat impecabil o lovitură liberă de la marginea careului mare și l-a surprins pe Petruț. Antrenorul Mario Găman s-a declarat mulțumit de prestația echipei și i-a felicitat pe jucători: „A fost o partidă excelentă din toate punctele de vedere, pe un teren unde se câștigă greu puncte, dar astăzi băieții noștri au arătat ca o echipă adevărată. N-au dat nicio șansă adversarului, au arătat determinare, personalitate, încredere, o posesie bună a balonului, o victorie pe deplin meritată! Felicitari tuturor pentru această victorie superbă!”

Până la finalul jocului Gilortul a stat bine în defensivă și nu a avut probleme în a gestiona avantajul.

Vizualizări: 540

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: