De sezon

Colinde, colinde peste tot. Colinde în magazine, colinde pe străzi la difuzoare, colinde în lift. Ne înconjoară, ne asediază, ne sfredelesc creierele.

A câștigat PSD-ul? Ei, și? Florile-s tot dalbe.

Benzina e tot cea mai scumpă din UE? Nu-i nimic, vin magii cu canistre din Betleem.

Un condamnat penal va conduce guvernul? Nu mai contează, că mai e un pic și se naște Mesia, iar Gabriela Firea e tot o creștină care are super-frumos prin casă.

Procentul din PIB alocat educației tot cel mai mic din toată Europa? Boss, nu cred că ne-ați înțeles... am venit să COLINDĂM, nu să învățăm.

Hipsterii din Control nu merg la vot și ascultă ore întregi de manele ironic? Ete fix de-asta nu mai e leru ler!

Mor copii de foame la sate, în familii disfuncționale și fără speranță? Statul nu-i poate ajuta, dar glasul suav al lui Hrușcă le va mai ostoi suferința.

Bărbații români beau ca scroafele și își bat nevestele și copiii, în timp ce la alcool se face reclamă non-stop peste tot, pe când marijuana este interzisă? CSF, linu-i lin!

CNA e o instituție de fațadă, în timp ce Antena 3 și RTV ne spală pe creier bătrânii, desăvârșind umilința la care oricum îi supunea statul? Poate, dar noaptea e de vis, mâncațeaș!

Gazdele scoală din pătuț doar ca să pună pistolul la tâmplă și cuțitul la gât străinilor cu prenume franțuzești veniți să ne fure țara, c-așa ne zice Gâdea la televizor. Nici Diavolul nu mai există, opusul lui Dumnezeu e Soroș, apără-ne, Doamne, că mai e și bozgor!

E feeric, e frumos, ‘tu-i soarele mă-sii, că dacă ar și ninge chiar că am uita de toate!

Trei păstori se întâlniră și cu PSD votară. Toți cinci. Cu colinde pe fundal, ne-au sodomizat proștii cu ștampila-ntr-o mână și cu Viflaimu noduros în cealaltă. Asta e, dați-i cu colindele, autorităților locale, spălați-ne pe creier! Hrușcă, vino din Canada iar și fă-ne de râs, umilește-ne, hai să te umplem de bani, că decembrie e luna ta, iară ale lui Salam sunt doar toate celelalte.

Totul e ok, România, zău! Ia niște colinde! Fie ca lumina sărbătorilor să te facă să uiți că ești întuneric, România, ia niște colinde, proasto, și taci! Am uitat ceva? A, da! Colinde. Multe colinde.

Vizualizări: 271

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: