Debut cu emoţii pentru Octavian Benga la Târgu Jiu

Noul antrenor al echipei ACS Viitorul Târgu Jiu a debutat cu dreptul ca principal al acestei formaţii, dar nu fără emoţii. Gazdele s-au impus la limită, scor 1-0, după ce echipa a suferit la finalizare cu ultima clasată Dacia Unirea Brăila cea care a încasat cele mai multe goluri în Liga 2.

Debutul antrenorului Octavian Benga la ACS Viitorul Târgu Jiu s-a soldat cu o victorie, la limită, scor 1-0, obţinută destul de greu şi cu emoţii pe final, în faţa ultimei clasate, Dacia Unirea Brăila.

Brăilenii primiseră nu mai puțin de 44 de goluri în precedentele 14 jocuri din Liga 2 şi au fost la un pas să înscrie la Târgu Jiu. Singurul gol al partidei de pe malul Jiului a fost marcat, în minutul 27, de Gabriel Dodoi, cu o lovitură de cap, din 6 metri, după centrarea lui Paul Copaci, de pe partea stângă de atac.

Oaspeţii de la Dacia Unirea n-au contat prea mult în atac, dar puteau să egaleze în minutul 64, când Marius Cocîrlă, aflat în poziție ideală de gol, a trimis balonul, din 10 metri, în picioarele portarului Bogdan Eftimie. Din minutul 85, oaspeții au mai jucat și în inferioritate numerică, fundașul Andrei Paliu fiind eliminat pentru cumul de cartonașe galbene, după un fault, inutil, la mijlocul terenului, asupra lui Alex Gîrbiță.

Deşi erau favoriţi clar la acest joc, cei de la ACS Viitorul  nu au mai putut marca cu toate că ocaziile nu au lipsit, cei care au ratat fiind Țegle (1), Dodoi (17, 52, 71), Felipe Acosta (40, 42), Dulca (45) sau Ciprian Rus (59, 68, 90+2).

Per total, deși n-a fost un joc presărat cu durități, s-au acordat cu mai puțin de 12 avertismente, dintre care cinci la echipă gazdă.

ACS Viitorul Târgu Jiu a urcat pe locul 13 în clasamentul Ligii 2, are 20 de puncte, fiind la egalitate cu Poli Iași, care are un golaveraj mai bun.

Vizualizări: 1,123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: