Pandurii lui Stoican, la primul test în campionat

Pandurii au vineri, 3 februarie, primul meci în noua formulă: un lot alcătuit din tineri de la divizii inferioare. La Severin au ajuns jucătorii antrenați de Eugen Neagoe, care a declarat că are toate informaţiile despre Pandurii şi speră ca elevii săi să fie concentraţi la joc pentru a obţine cele trei puncte. Flavius Stoican nu este foarte optimist mai ales că îi vor lipsi jucători importanți, unii pentru că nu și-au rezolvat cu actele, alții pentru că sunt accidentați. Stoican nu vrea neapărat să câștige, ci să joace fotbal.

„Mi-aş dori să începem bine şi să câştigăm partida. Sper să ne întoarcem cu trei puncte de la Severin. Nu va fi uşor deloc pentru noi. I-am urmărit în cinci meciuri pe cei de la Pandurii, personal am fost la două jocuri în Antalya, iar colegii mei la alte trei meciuri ale lor. Ne-am făcut o idee despre noua echipă a "pandurilor". Sunt o echipă cu jucători buni, valoroşi. Chiar dacă au rămas fără aproape întreaga echipă din tur, au în componenţă jucători tineri, care au mai evoluat în prima ligă şi care vor avea un viitor în fotbalul românesc. Sper că jucătorii noştri sunt conştienţi de importanţa meciului, de importanţa celor trei puncte. Sper să nu avem surprize”, a declarat antrenorul Eugen Neagoe.

Pandurii Târgu Jiu (18 puncte după o penalizare de 6 puncte) şi CSM Poli Iaşi (25 puncte) îşi reiau meciurile în campionatul Ligii 1 de pe locurile 11, respectiv 9. Tehnicianul Pandurii Flavius Stoican este convins că jucătorii săi o să aibă evoluții bune și că echipa sa se poate bate de la egal la egal cu orice echipă din Liga 1. La partida cu Poli Iași nu se va putea baza pe Elton da Silva și alți doi străini, pentru că nu au încă permis de muncă. De asemenea, mai sunt și jucători cu probleme medicale.

Vizualizări: 299

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: