Decani „noi” la UCB

Concursurile organizate de Universitatea „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu Jiu pentru două posturi de decan s-au încheiat şi se cunosc deja câştigătorii. Postul de decan al Facultăţii de Inginerie a fost râvnit de Mihai Cruceru şi Florin Grofu. Cruceru a obţinut 94,10 puncte, iar Grofu a fost punctat cu 86,50 puncte. Mihai Cruceru era decan interimar al Facultăţii de Inginerie.

Facultatea de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale va fi condusă tot de Monica Bîcă, care a reuşit să obţină 90,30 puncte. Contracandidată i-a fost Camelia Daniela Plăstoi, care a obţinut 87 de puncte.

Cei doi noi decani urmează să fie validaţi de Senatul UCB în şedinţa programată pentru data de 15 noiembrie. Concursurile au avut loc în contextul în care Facultatea de Ştiinţe Tehnice, Medicale şi Comportamentale a fost divizată în Facultatea de Inginerie şi Facultatea de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale.

Şi la Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei, Drept şi Administraţie Publică este un nou decan, desemnat în baza unui concurs. Este vorba de Horaţiu Gorun, care i-a luat locul lui Sorin Purec, care anterior demisionase din funcţie. După ce şi-a depus demisia, Purec a fost numit de Senat în funcţia de director al Institutului de Politici Publice, Administraţie şi Ştiinţele Educaţiei.

Vizualizări: 1,773

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: