Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Deces Covid în dreptul unei femei de 86 de ani

Direcția de Sănătate Publică Gorj a anunțat duminică încă un deces Covid. „De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, a mai fost înregistrat un deces. Este vorba despre o femeie în vârstă de 86 ani, care prezenta și alte afecțiuni medicale: insuficiență cardiacă clasa Nyha II, fibrilație atrială, demență, arteriopatie obliterantă și trombocitopenie moderată“, a transmis DSP Gorj.

În data de 30 august 2020, ora 14.00, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel: 1547 persoane confirmate cu COVID-19, din care 1320 persoane sunt vindecate, externate și la domiciliu, iar 67 persoane au decedat.

De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj au fost prelevate 9.651 teste.

De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate alte 11 noi cazuri de îmbolnăvire, situația prezentându-se astfel: opt teste pozitive de la laboratorul din sistemul public, trei teste pozitive de la laboratoarele din sistemul privat.

Vizualizări: 1,628

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: