Decizia care o privește pe Sorina, amânată câteva zile

Judecătoria Drobeta Turnu Severin a amânat pentru data de 3 iulie procesul în care se judecă cererea de ordonanţă preşedinţială formulată de procurorul general interimar, Bogdan Licu, prin care a solicitat interzicerea părăsirii teritoriului României de către minora adoptată.

Amânarea a fost cauzată de faptul că soţii Săcărin, părinţii adoptivi ai Sorinei, au depus la dosar prin fax o cerere reconvenţională cu cinci minute înaintea începerii şedinţei de judecată. La proces au fost prezenţi numai soţii Şărămăt, asistenţii maternali de la Baia de Aramă, şi avocatul acestora.

"Consider că este un demers de rea-credinţă întrucât puteau să trimită această cerere reconvenţională cel târziu marţi pentru a putea şi celelalte părţi în dosar să ia cunoştinţă de ea. Au trimis-o cu cinci minute înainte de începerea şedinţei de judecată pe fax", a explicat Victor Dumitrică, avocatul familiei Şărămăt.

Soții Săcărin cer prin documentul depus la dosar ca părțile adversare din dosar să fie obligate la plata sumelor de bani pe care le cheltuiesc ca să stea în România, pe perioada cât Sorina este obligată să rămână în țară, precum și salariile pe care nu le încasează în Statele Unite. Parchetul General a cerut în instanță ca Sorina să nu poată părăsi țara, iar soții Săcărin vor ca șederea întregii familii să fie pe banii statului în acest caz. (A.A.)

Vizualizări: 1,143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: