Decizie a Comisiei de Disciplină a FRF după meciul de la Târgu Jiu

Comisia de Disciplină a FRF decis să amâne verdictul în cazul incidentelor petrecute la finalul meciului dintre FCU Craiova și Rapid, scor 1-0. O decizie de sancționare s-a dat însă în cazul jucătorului Ioniță, care a fost eliminat în prima repriză a meciului.

Seria incidentelor din finalul meciului de la Târgu Jiu a pornit în spatele porții lui FCU, unde a avut loc o încăierare între fanii Rapidului și forțele de ordine. Săpunaru s-a certat cu jandarmii, cărora le-a reproșat că au folosit gaze lacrimogene în disputa cu galeria alb-vișiniilor apoi, căpitanul Rapidului a sărit la bătaie în zona vestiarelor.

Întrunită miercuri, 14 septembrie 2022, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a hotărât să amâne verdictul privind incidentele petrecute la finalul meciului de la Târgu Jiu, în care Săpunaru s-a bătut cu reprezentanți ai celor de la FCU Craiova și a fost în conflict cu jandarmii prezenți la stadion.

Astfel, deciziile în privința clubului oltean, care n-a asigurat desfășurarea meciului în condiții optime, dar și al incidentelor în care a fost implicat Cristi Săpunaru vor fi luate pe 21 septembrie.

O primă decizie a fost totuși luată. Alex Ioniță a fost suspendat două etape pentru cartonașul roșu pe care l-a văzut în prima repriză. Mijlocașul ofensiv în vârstă de 27 de ani al oaspeților s-a dus cu talpa direct pe gamba lui Vlad Achim, de la spate, fără să atingă mingea. O intrare extrem de dură, din cauza căreia „centralul” Marian Barbu a fost chemat la margine să revadă fază de către Ovidiu Hațegan, arbitrul din cabina VAR. Chiar dacă și-a recunoscut vina, playmakerul lui Mutu a văzut direct cartonașul roșu. Inițial, Barbu îi acordase doar „galben”.

Galerie foto



Vizualizări: 2,571

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: