Pista de atletism a stadionului din Târgu Jiu, arsă de petarde

Ultrașii celor de la FCU Craiova au vandalizat și pista de atletism din stadion, în zona din fața galeriei. Mai multe petarde și fumigene au ars suprafața sintetică a pistei pe care aleargă atleții și chiar și câteva dintre capacele din plastic ale rigolelor de scurgere a apei de pe pistă.

Pe zi ce trece apar tot mai multe probleme la Stadionul Municipal după ultimul meci al celor de la FCU Craiova. Pe lângă scaunele sparte și aruncate pe teren de ultrașii celor de la Rapid, s-au mai rupt câteva zeci de scaune și în galeria echipei FCU Craiova. În plus a fost afectată în zona peluzei de la Sala Sporturilor pista de atletism dar și capacele de plastic de la rigolele de scurgere a apei care au luat foc de la fumigenele și petardele aruncate de cei din galerie. În câteva zeci de locuri, atât pista cât și suprafața sintetică din spatele porților, cea rezervată pentru alte sporturi atletice, suprafața sintetică a fost arsă pe câțiva centimetri de petardele ultrașilor. Primarul Marcel Romanescu a precizat recent că reparațiile vor fi suportate de FCU Craiova dar e greu de crezut că pista de atletism va fi înlocuită, măcar în zonele afectate.

Nu se știe încă de ce fanii celor de la FCU Craiova au avut parte în peluză de aceste materiale interzise pe stadioane. Și asta la fiecare meci pe care echipa olteană l-a disputat la Târgu Jiu.

Tot mai multă lume arată cu degetul spre firmele de pază angajate de echipele de Liga 1 pentru meciuri, majoritatea fiind firme ale patronilor acestora. Din acest motiv s-a făcut recent o propunere ca aceste firme să fie acreditate de către LPF, la Liga 1, și FRF la eșaloanele 2 și 3.

Galerie foto







Vizualizări: 995

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: