Pandurii Târgu Jiu va juca tot pe Stadionul Municipal

Pandurii Târgu Jiu va evolua în noul sezon tot pe Stadionul Municipal chiar dacă echipa joacă în Liga 4, a precizat directorul sportiv al clubului, Camilian Floroiu. Va fi un prilej pentru toate echipele din județ să joace pe arena municipală dar și pentru suporterii acestora să vină la meci în condiții de Liga 1.

Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu va face demersuri pentru ca jucătorii formației de Liga 4 să joace tot pe Stadionul Municipal, așa cum și alte echipe de tradiție au jucat în eșaloanele inferioare pe propriile arene, indiferent de liga în care au evoluat. Directorul sportiv al echipei fanion a Gorjului, Camilian Floroiu a vorbit de o taxă de închiriere mai mică comparativ cu meciurile din primele două eșaloane: „Vom juca pe Stadionul Municipal, pentru că așa este normal pentru Pandurii Târgu Jiu. O să avem o discuție și cu conducerea UAT Târgu Jiu ca să găsim o soluție ca închirierea arenei să nu fie ca la Liga 1 și Liga 2, cu sume de 10.000 sau 15.000 de lei. Este un alt nivel competițional Liga 4, nu e vorba de bilete, ca să poți recupera această chirie. Mai mult decât atât, Pandurii Târgu Jiu a și transferat o întreagă echipă către CSM Târgu Jiu (grupa de copii 2009) și, atunci, poate fi încheiat un parteneriat între instituții. Sperăm să găsim înțelegere ca echipa să joace pe Municipal cu o taxă de chirie mai mică decât pentru fotbalul profesionist”.

Având în vedere faptul că Pandurii Târgu Jiu oferă gratuit vestiarele de la centrul de copii echipelor de copii de la clubul primăriei, și tuturor celorlalte echipe care joacă pe terenul sintetic, s-ar putea ajunge la o colaborare pe termen lung fără plata unei taxe de închiriere. Sezonul trecut Primăria Târgu Jiu a fost nevoită să permită echipelor de juniori să folosească vestiarele de la Sala Sporturilor pentru că AJF Gorj a somat echipele să respecte regulamentele și să asigure vestiare pentru oaspeți și arbitri.

Vizualizări: 1,126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: