Mirel Rădoi nu vrea să vorbească despre titlu la Craiova

Universitatea Craiova a pierdut în fața campioanei și este în afara locurilor de play-off. Oltenii par să nu se gândească acum la titlu iar Mirel Rădoi a spus deja că principalul său obiectiv este acum prinderea unui loc în play-off.

După înfrângerea suferită cu CFR Cluj în Gruia, Universitatea Craiova a picat pe locul opt în clasamentul din Superliga, cu 14 puncte, la egalitate cu FC U Craiova, însă echipa lui Mirel Rădoi are un joc în minus.

Deocamdată, antrenorul Mirel Rădoi spune că nu se gândește la titlu ci la cum să intre în play-off. „Eu cred că este cea mai strânsă luptă la nivel de Superligă, nu vorbim doar de campionat. Oricine poate bate pe oricine, primul meu obiectiv e să mă calific în play-off. Niciodată nu am discutat despre titlu, va trebui să ne calificăm în play-off. Dacă vorbim de titlu, vorbim degeaba. Dacă greșelile noastre sunt așa de mari, e greu să vorbesc de campionat sau chiar de locul doi”, a spus supărat antrenorul oltenilor care țintește acum un loc în play-off după care va decide dacă echipa poate mai mult.

Pentru Universitatea Craiova urmează meciul de pe „Ion Oblemenco” cu FCSB, duminică, 18 septembrie, ora 21.30, în etapa a 11-a din Superliga.

Vizualizări: 249

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: