Decizie surprinzătoare a CE Oltenia

Complexul Energetic Oltenia caută noi persoane pentru posturile de directori de divizii, astfel că a extins perioada de depunere a CV-urilor. Asta deşi sunt depuse în jur de 20 de CV-uri pentru cele două posturi.

COMUNICAT CE Oltenia

Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. a decis redeschiderea perioadei de depunere a dosarelor de aplicaţie pentru poziţiile de Director al Diviziei Energie si Director al Diviziei Strategie Dezvoltare incepand cu data de 23.03.2016, pentru o durata de 14 zile, respectiv pana la data de 05.04.2016, ora 16.00.
Candidații care deja şi-au depus candidatura pentru cele doua pozitii de membru in directorat vor fi în continuare luaţi în considerare în cadrul procedurii de recrutare şi selecție fără a fi necesar ca aceştia să întreprindă vreo acţiune suplimentară.
Ca urmare a modificărilor survenite, persoanele interesate de ocuparea pozitiilor de Director al Diviziei Energie si Director al Diviziei Strategie Dezvoltare sunt invitate să-şi depună/ trimită cu confirmare de primire până cel târziu în data de 05.04.2016, ora 16.00, documentele solicitate prin anunţurile de recrutare publicate in data de 12.02.2016 pe site-ul Societăţii Complexul Energetic Oltenia S.A., www.cenoltenia.ro la sectiunea "Job-uri -> Anunturi posturi vacante", pe suport hârtie, în plic închis şi
sigilat, pe care se va menţiona:
„Procedura de recrutare membri Directorat ai Societăţii Complexul Energetic Oltenia S.A./ Pozitia pentru care se depune aplicatia/ Nume şi prenume candidat”, la adresa de corespondenţă Str. Ing. Gheorghe Balş, nr. 3, ap. 4, sector 1, Bucureşti, precum şi în format electronic, pe adresa de e-mail [email protected].

Vizualizări: 9,108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: