Delia concertează la Sala Sporturilor din Târgu Jiu

Una dintre vedetele de muzică pop în vogă în România în acest moment a inclus Târgu Jiul în turneul naţional din această primăvară. Delia vă invită să urmăriţi la începutul lunii martie spectacolul „ACADELIA”, care beneficiază de o prezentare deosebită din partea artistei.

Rebela Delia propune fanilor său un un show memorabil sub denumirea „ACADELIA”. Aşadar, dacă sunteţi nelămuriţi cine va concerta când vedeţi afişul colorat şi „glazurat” al artistei să ştiţi că este vorba de Delia, care aduce şi la Târgu Jiu un nou concept de spectacol.

Artista susţine că nu este recomandat persoanelor aflate la dietă în această perioadă: „Conținutul acestui show poate dăuna grav persoanelor aflate la regim.  Show-ul poate conține urme de ironie, dulceață de zmeură și niște sâmburi de adevăr. Dacă manifestați alergie la cele menționate mai sus, vă rugăm adresați-vă medicului dumneavoastră. Acest show este recomandat atât sănătății dumneavoastră psihice, cât și vindecării anumitor afecțiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian și indicele glicemic extrem de scăzut. Pentru o mai bună desfășurare de forțe, încurajăm pe toată durata spectacolului consumul moderat de dulce”.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea precum şi pe terminalele Selfpay din toată ţara. Spectacolul Deliei din turneul naţional „ACADELIA”, este programat sâmbătă, 2 martie 2019, la Sala Sporturilor, cu începere de la ora 19:00.

Accesul se face cu o oră înainte de spectacol și este permis până la ora de începere. „Prezența în sală se face pe bază de bilet și acadele. Pentru a evita posibile neînțelegeri legate de audiența generală, vă rugăm să vă informați înainte cu privire la playlist-ul artistei... și mai ales cu privire la artistă în sine. Rebela Delia va pronunța „rămâi cu mă-ta” din melodia cu pricina și „du-te-mă, baby!”. Concertul nu va fi cenzurat, ci doar glazurat! Minorii vaccinați și nevaccinați vor avea acces în sală doar cu acordul părinților”, se specifică pe afişul online al artistei.

Vizualizări: 2,443

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: