Demisie după alegeri

foto: Dorel Drăghici și Gigel Jianu

Și-a dat demisia de la Uzina de Agent Termic din Motru. "Domnule primar, ți-am îndeplinit dorința! Acum nu mai poți da vina pe mine pentru neputința ta de a asigura serviciul de termoficare al Municipiului Motru. Primăria Motru este principalul datornic al UATAA.
De azi mi-am dat demisia și la fel au procedat și membri CA. Acum ești stăpân absolut. HAI LA TREABĂ", a anunțat Dorel Drăghici. 

Acesta spune că pleacă pentru că nu are nicio șansă să facă proiecte importante pentru UATAA Motru, deoarece cel care trebuie să le depună este primarul, iar relația conflictuală cu Cosmin Morega face imposibilă o colaborare. 

"Ori, în ultimii patru ani am constatat o totală lipsă de interes, din partea primăriei și a Consiliului Local Motru în ceea ce privește rezolvarea problemelor majore ale societății, ei limitându-se la simularea sprijinirii uzinei, mai mult chiar, la sabotarea intereselor acesteia.
Îmi justific afirmațiile prin:
- cu toate că primăria are la dispoziție, de trei ani și jumătate, suma de 8,5 milioane de euro pentru modernizări în uzină, nu a investit nici măcar un euro, riscând să piardă banii;
- cu toate că am obținut o altă finanțare cu mult peste 10 milioane de euro, pentru construcția unei centrale noi, moderne, primăria nu a parcurs nici un pas, până în prezent, pentru accesarea acestor bani;
- cu toate că, în toate orașele care au sisteme centralizate de termoficare, autoritățile locale sprijină populația și, implicit, uzinele de termoficare, prin acordarea de subvenții consistente, la Motru avem cea mai mică subvenție;
- banii primiți de la guvern pentru pierderile induse, primăria le-a acordat sub formă de subvenție, ca să nu-și mai plătească această obligație, prejudiciind uzina".

Vizualizări: 6,694

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: