Demiterea lui Rotaru, în stand-by

Hotărârea prin care aleşii locali au votat să fie destituit din funcţie directorul Marian Rotaru, de la Patrimoniu, n-a mai ajuns pe masa juriştilor de la Prefectura Gorj. Documentele de înaintare încă nu au fost semnate de Mihai Gherghe, social-democratul fiind preşedintele şedinţei de Consiliu Local.

Primarul Marcel Romanescu a precizat că adresa prin care se cere un punct de vedere privind legalitatea acestei hotărâri de Consiliu Local nu a mai ajuns la Instituţia Prefectului. Lipseşte semnătura lui Mihai Gherghe, preşedintele de şedinţă.

„A fost realizată. Din păcate, până în acest moment, nu a fost semnată de către preşedintele de şedinţă. Sper ca, zilele acestea, domnul Mihai Gherghe să semneze acea adresă de înaintare către Instituţia Prefectului. Este realizată adresa şi trebuie transmisă mai departe. Termenul este de 10 zile. Am solicitat angajaţilor primăriei să înainteze cu celeritate această cerere, cât mai rapid posibil, ca să putem primi şi un răspuns într-un termen cât mai scurt”, a explicat Romanescu.

Consilierii locali au votat demiterea lui Marian Rotaru din funcţia Direcţiei de Patrimoniu, după ce a fost publicată o fotografie în care directorului i se făcea pedichiura, chiar în birou. Scandalul a făcut înconjurul ţării. Rotaru susţine că a fost demis ilegal de către consilierii locali. „Am fost primar 12 ani, ştiu care este treaba, nu se poate să mă demită Consiliul Local. Dacă dânşii asta au hotărât, asta este”, spunea şeful de la Patrimoniu.

Vizualizări: 545

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: