Lucrările CEZ pe Calea Eroilor, aproape de final

Investiţia societăţii CEZ Distribuţie privind modernizarea reţelelor de curent pe Calea Eroilor de la Târgu Jiu se apropie de final. Pentru introducerea noilor reţele au fost realizate săpături. Acestea au început din zona Facultăţii de Inginerie, iar în acest moment se execută lucrări în apropierea Bisericii Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel.

Investiţia CEZ Distribuţie se ridică la 2 milioane de lei. „Mi-aş dori să termine cât mai repede. Ei spun că până pe data de 15 decembrie vor să fie şi refacerile finalizate. Mai puţin asfaltul. Lucrează pe Mărăşeşti - 16 Februarie, în acea zonă. Se apropie de final, dar nu ştiu dacă mai pot să toarne, dacă ne lasă vremea. Era foarte nevoie de aceste lucrări, pentru că ne scutesc de nişte cheltuieli”, a declarat Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Târgu Jiu.

Şi Engie a efectuat lucrări de înlocuire a conductelor de distribuţie a gazului pe acel tronson din Calea Eroilor, tot pe cheltuială proprie. În acest caz, operatorul a fost mai rapid. Conform autorităţilor locale, lucrările au fost finalizate săptămâna trecută.

Lucrările propriu-zise de modernizare a Căii Eroilor ar urma să înceapă în primăvara anului 2019. Primăria Târgu Jiu a obţinut 9 milioane de lei, fonduri guvernamentale, pentru a realiza o parte din investiţiile aferente acestui proiect.

Vizualizări: 367

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: