Post de conducere scos la concurs pentru a treia oară

Spitalul Municipal din Motru a scos la concurs postul de director medical. Este cea de-a treia încercare a conducerii unităţii spitaliceşti de a ocupa acest post. Managerul Alin Efrim s-a arătat încrezător că de această dată va şi reuşi. „Sperăm să fie cu noroc de această dată. Mai au timp să-şi depună candidaturile. Până pe 12 decembrie se pot face înscrierile. Deocamdată, aştept să văd cine îşi depune documentele. Am nevoie de un ajutor, ca peste tot”, a declarat managerul Alin Efrim.

Postul de director medical s-a vacantat în 2017, după ce Alin Efrim a promovat în funcţia de manager al unităţii medicale. La primele două concursuri, niciun medic nu şi-a depus candidatura. În spital sunt destui medici care îndeplinesc criteriile de participare la concurs, dar salariul directorului medical este mult mai mic decât leafa unui doctor.

Candidaţii trebuie să fie absolvenţi de învăţământ universitar de lungă durată în domeniul medicină, specializarea medicină, să fie cel puţin medic specialist şi să aibă minimum 5 ani vechime în specialitatea respectivă. Candidaţii vor susţine un test grilă sau o lucrare scrisă de verificare a cunoştinţelor din legislaţia specifică postului şi îşi vor susţine proiectul de specialitate în data de 20 decembrie. În aceeaşi zi vor susţine şi interviul de selecţie. Rezultatele finale vor fi afişate în data de 24 decembrie.

Vizualizări: 886

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: