Denunţătorul lui Dian Popescu, candidat pe lista PNL

Silvestru Tivig, denunţătorul senatorului PNL Dian Popescu, şi-a depus dosarul pentru a fi candidatul partidului la Consiliul Judeţean Gorj şi la Primăria Peştişani. Senatorul liberal şi-a pierdut chiar postul de preşedinte PNL Gorj din cauza dosarului penal.

Tivig a spus ieri că este o simplă candidatură şi că doar sondajul va da candidaţii finali atât la primăria Peştişani, cât şi la Consiliul Judeţean Gorj. Tivig pare că şi-a depus candidatura mai mult de formă pentru cele două funcţii de ales local, câtă vreme el însuşi declară din capul locului că fostul pedelist Nicolae Nicolcioiu are cele mai mari şanse. „Este doar o simplă candidatură în vederea sondării, probabil. Colegii mei de la Peştişani au zis ca să-i reprezint eu pe o eventuală listă de consilieri judeţeni pe care o vor sonda. Şi eu am optat pentru funcţia de primar, dar este vorba de sondaj şi eu v-am spus că îl văd cel mai bine pe Nicolcioiu în sondaj şi îl voi susţine ca pe orice alt coleg de-al meu”, a spus Silvestru Tivig.

Acesta a precizat că pentru primăria Peştişani s-au înscris nu mai puţin de cinci candidaţi, încurajaţi fiind cel mai probabil de faptul că actualul primar Florin Pavel a spus clar că nu mai vrea primar. „Sunt în jur de cinci candidaţi de la PNL care îşi doresc primăria Peştişani, sunt şi de la vechiul PNL şi vechiul PDL. Cu certitudine cred că va fi Nicolae Nicolcioiu cel mai bine plasat în sondaje, a fost şi candidatul PDL în 2012 şi a obţinut un rezultat foarte bun. Eu îl văd ca pe cel mai bine plasat. Domnul primar Pavel Florin s-a exprimat în mod clar că nu va mai candida”, a spus liberalul Silvestru Tivig.

Candidatura lui Silvestru Tivig este cât se poate de interesantă având în vedere că în urmă cu mai mulţi ani acesta a fost cel care le-a declarat procurorilor că are informaţii potrivit cărora Dian Popescu ar fi sponsorizat candidatul PNL la Primăria Peştişani, Florin Pavel, pentru ca ulterior să obţină contracte în localitate. Dian Popescu s-a ales cu dosar penal, în care a fost condamnat cu suspendare în primă instanţă ulterior pierzând şi funcţia de copreşedinte al PNL Gorj. Senatorul Dian Popescu nu a putut fi contactat pentru a comenta referitor la candidatura lui Silvestru Tivig.

Vizualizări: 201

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: