Maria Constantin a petrecut cu primul soţ. „O bucurie pentru copil”

Fosta solistă de la „Doina Gorjului”, Maria Constantin, şi-a sărbătorit fiul. Codruţ a împlinit 9 ani, iar mama lui i-a fost alături la petrecerea de la Târgu Jiu. Artista a petrecut la restaurant alături de primul ei soţ şi foştii socrii. „Suntem cu toţii la Târgu Jiu, ne dorim ca această zi de naştere să fie o bucurie pentru copil, facem totul pentru binele lui. Dorinţa să se întâmple totul a fost a băieţelului, iar noi ne-am conformat”, a povestit Maria, pentru click.ro.

Artista a postat şi un mesaj emoţionant pe contul său de Facebook: „9 ani de când m-ai făcut cea mai fericită mamă, 9 ani în care m-am bucurat de cea mai sinceră iubire şi toate astea îmi dau puterea de a muta munţii din loc şi de a-ţi oferi tot ce este mai frumos şi bun pe lume! La mulţi ani puiul mamei, îţi spunem cu toţii”.

Maria Constantin a avut o vacanţă prelungită, în această vară, împreună cu băieţelul ei. Fosta solistă de la „Doina Gorjului” s-a împăcat cu fostul său soţ, Ciprian Tapota Lătăreţu, de dragul copilului. (A.A.)

Vizualizări: 629

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: