Deputatul Morega a chefuit de ziua lui la moşia de la Padeş

Deputatul Dan Ilie Morega a împlinit ieri vârsta de 66 de ani prilej cu care a sărbătorit în mare taină la reședința sa din comuna Padeș, județul Gorj. Acesta ne-a mărturisit că a avut parte de o petrecere restrânsă alături de prietenii apropiați și familie. Petrecerea se va încheia abia astă seară a precizat liderul politic. O primă dorință pe care și-a pus-o de ziua lui a fost ca Dumnezeu să-i dea sănătate și de acum înainte.

Petrecere mare ieri în comuna gorjeană Padeș. Liderul UNPR de la Gorj, Dan Ilie Morega, a chefuit cu ocazia împlinirii a 66 de ani. Morega spune că nu a invitat la petrecere niciun coleg politic preferând să petreacă doar alături de familie.”De ziua mea m-am retras la moșia de la Padeș. Aici îmi place să petrec alături de familie, aici am petrecut și Revelionul și aici mă simt cel mai bine. Nu o să petrec decât cu familia. fără alți invitați”, a declarat Dan Ilie Morega.

Morega: ”Nu-mi doresc decât sănătate”

Liderul politic de la Gorj și-a pus și o dorință cu ocazia aniversării. Să aibă parte de sănătate pentru tot restul vieții și să poată să se mențină la fel de activ pe scena politică. ”Nu-mi doresc decât sănătate, atât să-mi dea Dumnezeu, sănătate. Cadouri, doar de la familia mea, cadouri de suflet. În rest, m-au sunat toți prietenii, toți colegii mei din politică, toți colaboratorii, m-au sunat aproape de o sută de persoane să-mi ureze de bine. Le-am spus că ce îmi doresc pentru mine asta le doresc şi lor”, a declarat Dan Ilie Morega. Acesta a precizat că nu va fi o petrecere fastuoasă ci una obișnuită, cu mâncare și băutură tradițională.

AVERE

Nu de puține ori, averea lui Dan Ilie Morega a fost subiectul unor articole de presă.  Morega are în conturi o sumă totală de peste 500.000 de euro. În plus, Dan Ilie Morega are terenuri și case în orașele Baia de Aramă și Orșova și o vilă în zona semicentrală a orașului Târgu Jiu. Și la capitolul acțiuni, Morega stă bine, el este acționar majoritar la trei societăți comerciale și acționar minoritar la o a patra societate, care deține un post de radio din municipiul Târgu Jiu. Moșia de la Padeș, comuna natală a deputatului, i-a rămas însă cea mai aproape de suflet și se întoarce acolo ori de câte ori are ocazia.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: