Deputatul Surupăceanu, nuntă fără VIP-uri

Cine s-a aşteptat ca oficierea căsătoriei deputatului Mugurel Surupăceanu cu Bianca Aida să devină evenimentul monden al anului s-a cam înşelat pentru că parlamentarul nu a epatat cu nimic, deşi cel puţin la capitolul VIP-uri musafirii săi se aşteptau să stea în acelaşi local cu, de exemplu, Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu, aşa cum păreau să stea lucrurile în urmă cu câteva zile.

Parlamentarul PDL nu a mai ajuns la Târgu Jiu, aşa cum nici social-democratul Victor Ponta nu a mai ajuns la cheful de pe insuliţă, chef de la care a lipsit până şi Florin Cârciumaru, şeful PSD Gorj având însă motive temeinice pentru a nu fi la nunta colegului său. Parlamentarii judeţului, cei invitaţi, nu au onorat nici ei invitaţiile cu toţii, doar Vasile Popeangă fiind prezent la petrecere, deşi aici erau aşteptaţi şi deputatul Cosmin Popescu, precum şi colegul său portocaliu Severus Militaru.

Surupăceanu nu a dus lipsă de invitaţi, restaurantul de pe insuliţă umplându-se sâmbătă noaptea până aproape de refuz de prietenii şi apropiaţii celor doi miri, dornici să petreacă alături de cei doi. Muzica şi distracţia au durat, aşa cum era şi normal, până în zori, Aurel Tămaş şi Adrian Enache fiind printre artiştii care au asigurat buna dispoziţie a mesenilor. Nunta deputatului nu a fost una fiţoasă, chiar dacă la biserică ceremonia religioasă a fost oficiată de Mitropolitul Olteniei, IPS Irineu sau dacă naş a fost sindicalistul Marius Petcu. Vremea friguroasă i-a făcut pe miri să îşi schimbe planurile iniţiale, căsătoria de la Poarta Sărutului fiind mutată pe ultima sută de metri în incinta Primăriei Târgu Jiu, Poarta devenind doar un scurt popas pentru câteva fotografii. Soţii Surupăceanu i-au surprins pe jurnalişti prin tăcerea completă în faţa camerelor de filmat, deputatul care apare toată ziua prin emisiunile televiziunilor centrale de ştiri fiind acum în „silenzio stampa”. Acesta a considerat evenimentul ca făcând parte din viaţa sa privată şi, pe considerentul respectiv, nu a comentat nimic, lucru mai rar întâlnit.

Galerie foto



Vizualizări: 226

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: