Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Indemnizaţie mărită pentru şomerii gorjeni

Cei 14.737 de şomeri gorjeni aflaţi în plată la ora actuală au luat începând de luna aceasta indemnizaţia mărită cu aproape 15%. Măsura a fost luată cu ianuarie 2011, luna acesta şomerii gorjeni încasând indemnizaţia pe luna trecută. Astfel, cel mai mic ajutor de şomaj după calcularea celor 15% revine la suma de 450 de lei în timp ce valoarea cea mai mare a indemnizaţiei nu depăşeşte 1.300 de lei.

Vestea a fost una bună pentru cei aflaţi înregistraţi la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj însă nu înlocuieşte nemulţumirea de a nu avea un loc de muncă stabil. Este şi cazul lui Marian Enache care deşi a primit mai mulţi bani luna aceasta, este nemulţumit că nu-şi poate găsi un loc de muncă. „Da, luna asta am primit mai mulţi bani ca până acum şi este un lucru bun că s-a revenit la valorile dinainte dar asta nu compensează că nu avem unde munci. Sunt în şomaj de patru luni şi tot nu am reuşit să găsesc ceva de muncă dar mă bucur măcar că ni l-a mai mărit un pic”, a declarat tânărul. În aceste condiţii, reprezentanţii AJOFM Gorj spun că cea mică indemnizaţie de şomaj a revenit la valoarea de 450 de lei iar cea mai mare nu depăşeşte 1.300 de lei. „S-a revenit asupra deciziei şi cum bugetarilor li s-a mai pus 15% la fel s-a procedat şi în cazul şomerilor. Măsura s-a aplicat cu luna ianuarie a acestui an, mărirea observându-se la primirea indemnizaţiei luna aceasta”, a declarat Ana Maria Niculescu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Gorj.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diverse:

Citește și: