Derby gorjean între echipele din Cărbunești și Turceni

Singurele echipe gorjene din Liga 3, CSO Turceni și Gilortul Cărbunești vor juca din nou între ele, de această dată la Turceni. În acest sezon cele două formații s-au întâlnit de trei ori și de fiecare dată a câștigat echipa din Cărbunești.

În primul meci Gilortul s-a impus cu 4-0 la Turceni, apoi a  recidivat și la Târgu Cărbunești, unde au obținut două succese: 7-1 și 4-0.  

Cele șase formații din play-out-ul seriei 7 sunt împărțite, în clasament, în trei grupuri a câte două echipe fiecare, aflate la distanță mare unul de altul. În primul grup, Universitatea Craiova 2 și Gilortul își dispută de la distanță locul 1.

În cel de-al doilea grup, Voința Lupac și Jiul Petroșani nu mai au niciun obiectiv, iar în cel de-al treilea grup, rupt de celelalte echipe, se află FCU Craiova 2 și CSO Turceni, echipe care nu mai au nicio șansă de salvare de la retrogradare, singura miză pentru acestea fiind locul pe care îl vor ocupa sub linie și numărul de puncte acumulate la finalul campionatului.

„Din cauza problemelor medicale cu care se confruntă antrenorii echipei noastre, aceștia nu vor putea alinia cea mai bună formulă de start în partida de sâmbătă. Totuși, echipa noastră este mai omogenă și se poate impune și în aceste codiții”, au anunțat cei de la Gilortul pe pagina oficială.

CSO Turceni a făcut pași importanți în sezonul de primăvară și a reușit să acumuleze 13 puncte față de doar cele două puncte pe care le-a strâns până la vacanța de iarnă.

Numeroșii spectatori care vin la meciurile de la Turceni vor avea parte de o partidă frumoasă, cu multe goluri, și un spectacol atractiv.

Startul partidei de la Turceni va avea loc sâmbătă, la ora 18:00.

Vizualizări: 526

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: