Merg la Timișoara cu obiectivul de a se califica la Turneul Final!

Cei mai mici handbaliști ai CSM Târgu Jiu se vor deplasa în acest weekend la Timișoara, pentru meciurile Turneului Semifinal rezervat handbaliștilor juniori 4. Echipa pregătită de Radu Costel are ca obiectiv calificarea la Turneul Final.

Final de săptămână cu emoții pentru juniorii 4 de la CSM Târgu Jiu, care merg la Timișoara cu obiectivul clar de a se califica la Turneul Final. Tinerii handbaliști gorjeni au fost repartizați în Grupa B, alături de Școala Generală Sfânta Maria Nr.7 din Timișoara, HC Giroc și Arys Râmnicu Vâlcea. Din Grupa A fac parte CSS Craiova, SCM Poli Timișoara, Danubius Corabia și CSC Moșnița.

Gorjenii vor începe turneul sâmbătă, 11 mai, de la ora 10.00, cu un meci împotriva Școlii Nr.7 din Timișoara. Tot sâmbătă, dar de la ora 16.00, CSM Târgu Jiu va juca cu HC Giroc. Duminică, 12 mai, de la ora 11.00, gorjenii vor juca cu Arys Râmnicu Vâlcea, a informat oficial clubul.

„După disputarea meciurilor din grupe, duminică au loc și meciurile în urma cărora vom afla cele 4 echipe care merg la Turneul Final. Din fiecare grupă merg direct primele două clasate. Băieții antrenați de Radu Costel merg cu gânduri mari la acest turneu. Gorjenii vor să etaleze un handbal de calitate și să se califice mai departe, la Turneul Final”, se arată în comunicatul CSM Târgu Jiu.   

”Vineri plecăm spre Timișoara pentru meciurile Turneului Semifinal rezervat băieților handbaliști juniori 4. Incercăm sa depășim aceasta fază a competiției, însă va fi destul de dificil. La acest nivel echipele sunt de valori apropiate astfel că, cine va greși mai puțin, își va adjudeca laurii câștigătorului. Aștept că elevii mei să pună în practică lucrurile exersate la antrenamente. Sunt convins că vor avea emoții mari, că vor fi supărați la eșecuri și bucuroși la victorii. Sper să ne bucurăm cât mai des posibil, asta însemnând și calificarea la ultimul act, Turneul Final. Voi încerca să-i motivez pe copii. Trebuie să depășească factori perturbatori enumerați mai sus, dar nu va fi un capăt de țară dacă nu ne vor ieși socotelile. Obiective? Să practicăm un joc frumos și să ne întoarcem la Târgu Jiu sănătoși și cu minim două victorii din grupa în care am fost repartizați și, de ce nu, una din jocurile ce vor stabili clasamentul final”, a declarat, pentru csmtargujiu.ro, antrenorul Radu Costel.

LOT CSM TÂRGU JIU: Bogdan Ștefurac, Narcis Petrescu, Horia Hortopan, Radu Belu, Albert Mălăescu, Fabian Bonculescu, Rareș Fugaru, Patrick Ularu, Cătălin Croitoru, Luca Bîlteanu, Alex Bobei, Vlad Călinoiu, Cristian Penescu, Ianis Gîrju. Antrenro Radu Costel.

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIORI 4

EDIȚIA 2023-2024

TURNEUL SEMIFINAL

TIMIȘOARA, 11-12 MAI 2024

SÂMBĂTĂ, 11 MAI 2024, ORA 10.00

CSM TÂRGU JIU – ȘCOALA GENERALĂ SFÂNTA MARIA NR.7 TIMIȘOARA

SÂMBĂTĂ, 11 MAI 2024, ORA 17.00

CSM TÂRGU JIU – HC GIROC

DUMINICĂ, 12 MAI 2024, ORA 11.00

CSM TÂRGU JIU – ARYS RÂMNICU VÂLCEA

Vizualizări: 939

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: