Gilortul Cărbunești, la a treia victorie consecutivă!

Gilortul a învins Universitatea Craiova 2 cu scorul de 2-1 (1-1) în etapa a șaptea a fazei play-out și s-a apropiat la 2 puncte de doljeni. Având trei victorii consecutive și cea mai bună linie de clasament din această fază a competiției, 5 victorii, un egal și o înfrângere, Gilortul nu poate termina sezonul mai jos de locul 2.

Lovitura de start a meciului a fost dată de Constantin Munteanu, fost portar al Gilortului în perioadele 1998-2003 și 2012-2014.

Partida cu satelitul Universității Craiova a fost una dificilă, așa cum anticipa staff-ul Gilortului. Mario Găman le-a dat câteva zile libere elevilor săi după meciul cu FCU Craiova 2 și acest lucru s-a văzut pe teren. Jocul a fost dominat teritorial de craioveni, dar ocaziile mari  au aparținut Gilortului. „Jocul tactic bun și experiența superioară a băieților noștri au făcut ca cele 3 puncte să rămână la Cărbunești”, au concluzionat gazdele în cronica jocului cu satelitul Universității Craiova.

Etapa viitoare, sâmbătă, 11 mai, începând cu ora 18:00, Gilortul va întâlni în deplasare cealaltă formație gorjeană a seriei, CSO Turceni.

Gilortul – Universitatea Craiova 2 2-1 (1-1)

Stadion Cristinel Răducan.

Au marcat: Ionuț Gîlcescu (20’, 87’)/Robert Petculescu (16’).

Cartonașe galbene: Habet, Roncea, Pătrășcoiu/Mendy, Găină, Tomașec.

Gilortul: Iuțalîm – Bărănescu (87’ Marica), Gheorghe, Dănăricu, Popescu – Roncea (68’ Lazăr), Avrămescu (cpt), Habet – Săulescu (57’ Dănăricu), Gîlcescu (87’ Brujan), Pîrcălabu (57’ Pătrășcoiu).

Rezerve neutilizate: Oprița – Șchiopu.

Antrenori: Mario Găman, Boby Staicu.

Universitatea Craiova 2: Goga – Pancu, Tomașec, Mendy, Ene (59’ Chifa) – Petculescu, Lăpădătescu (cpt), Tomșa (59’ Stana) – Găina (46’ Ciolacu), Ninaci, Chifa, Bușa.

Rezerve neutilizate: Măluțan – Brășfăleanu, Nițuică, Domnu, Rădulescu, Băloi.

Antrenor: Corneliu Papură.

Arbitri: Deian Ștefănescu (Lugoj) – Lorand Tyukodi (Timișoara), Cosmin Bogdan (Cluj-Napoca).

Observator de arbitri: Adrian Comănescu (Râmnicu-Vâlcea).

Delegat de joc: Ionuț-Cătălin Cușcă (Alexandria).

Vizualizări: 729

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: