Derby între micuții fotbaliști de la CSM Târgu Jiu, la Juniori C!

Secția de fotbal a CSM Târgu Jiu se pregătește pentru o nouă etapă, una specială pentru Juniorii C de la CSM Târgu Jiu. Campionatul Județean rezervat juniorilor C programează un derby între juniorii clubului.

Sâmbătă, 21 octombrie 2023, terenul sintetic din Complexul Sportiv va fi gazdă pentru meciul dintre CSM Târgu Jiu 2 și CSM Târgu Jiu, din etapa a 6-a. Pe lângă meciul juniorilor C, în acest weekend au meciuri programate și Juniorii D și E. În etapa a 9-a, CSM Târgu Jiu Juniori D va juca pe terenul echipei Știința Turburea, în timp ce Juniorii E CSM Târgu Jiu vor juca cu AS Academica, informează site-ul oficial al clubului.

„Etapa din această săptămână ne oferă un nou moment inedit pentru secția de fotbal a CSM Târgu Jiu, fiind vorba de primul meci la nivelul Campionatului Județean rezervat Juniorilor C în care se întâlnesc echipe cu aceeași identitate. Ziua de sâmbătă îi aduce la teren pe toți fotbaliștii și antrenorii care activează la nivel de juniori C la CSM Târgu Jiu. Pe de o parte, Alin Poenaru, cu Grupa de 2009 CSM Târgu Jiu, iar pe de altă parte, Florin Popete, cu Grupa 2010 CSM Târgu Jiu 2, la care se adaugă și Cătălin Trofin, care face antrenamente cu ambele grupe”, scrie csmtargujiu.ro.

Antrenorii celor două echipe, Alin Poenaru și Florin Popete, se așteaptă la un meci disputat.

Dacă Juniorii D de la CSM Târgu Jiu2, Grupa 2012, stă în acest weekend, colegii lor de la prima echipă, Grupa 2011, de deplasează la Turburea, pentru meciul din etapa a 9-a, cu Știința Turburea. Chiar dacă este o deplasare mai lungă, antrenorul Bobi Staicu speră ca elevii săi să continue seria evoluțiilor bune din acest acest campionat.

Seria meciurilor din acest weekend este deschisă de meciul Juniorilor E de la CSM Târgu Jiu, care vor juca în etapa a 9-a cu AS Academica Târgu Jiu. Meciul este programat pentru vineri, 20 octombrie, de la ora 18.00, pe terenul sintetic. Antrenorul micuților fotbaliști de la CSM Târgu Jiu se așteaptă la un meci greu, dar elevii săi sunt încrezători în șansele lor de a obține un rezultat bun.

Vizualizări: 288

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: