Suporterii pandurilor cer ieşirea din insolvenţă a clubului

Suporterii pandurilor sunt parţial mulţumiţi de jocul echipei şi cer conducerii clubului să rezolve cât mai repede problema ieşirii din insolvenţă pentru a se putea spera la revenirea la ceea ce a fost cândva Pandurii Târgu Jiu.

Cu trei meciuri înainte de finalul de sezon, suporterii echipei Pandurii au transmis un mesaj conducerii clubului pe una dintre paginile pe care sunt foarte activi. „Au mai rămas trei meciuri în care staff-ul nostru poate testa și poate să facă planul de bătaie pentru sezonul 2022-2023. Singurul obiectiv rămas este să continuăm să jucăm fără presiune și rămânem cu gândul la locul trei. Sezonul următor sperăm ca problemele să fie rezolvate, transferurile să nu mai lipsească și să aspirăm fără emoții la primele două locuri și efectiv la promovare”, au scris aceştia pe pagina „Pandurii Târgu Jiu, o echipă, un oraş”, cerând conducerii să rezolve problema ieşirii din insolvenţă a echipei: „Trebuie rezolvată problema insolvenței. Astfel nu vor mai exista conturi blocate sau bilete de 15 lei la meciuri de liga a-3-a. Prețurile au fost pe alocuri mult mai mari pentru jocul prestat. Pandurii merită mai mult, Târgu Jiu merită mai mult, NOI merităm mai mult! Să fim realiști și să admitem că fără un suport financiar, chiar și cu problemele rezolvate nu se va schimba nimic. Nici Guardiola nu va face aici performanță cu ce este la echipă. Ar fi multe de discutat, lucruri din interior, de la antrenamente, dar nu mai își au rostul. Suntem aproape de ceea ce ne dorim și factorii negativi sunt pe picior de plecare. Noi suntem Pandurii și nu ne dezicem de culorile echipei care ne-a produs atâtea bucurii în cei peste 60 de ani de activitate fotbalistică!”

Locul trei la final de sezon pare asigurat în acest moment, Pandurii având de jucat doar un singur meci la Târgu Jiu, cu Voinţa Lupac şi două în deplasare, cu CSM Reşiţa şi CSM Deva.

Vizualizări: 1,056

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: