Pandurii, victorie pentru suporteri pe Municipal

Pandurii Târgu Jiu s-a impus în meciul disputat marţi după-amiază, pe Stadionul Municipal, în faţa echipei CSM Deva. Gorjenii au reuşit o victorie la limită, scor 1-0, dar au ratat numeroase alte ocazii spre regretul numeroşilor suporteri din tribună.

În etapa a şasea din play-off-ul serie a 7-a, Pandurii a primit vizita formației CSM Deva. Cum nu mai au nimic de pierdut, dar nici de câştigat, cei de la Pandurii au abordat cu curaj acest jocfăcând spectacol pentru suporteri. Se ştie că CSM Deva este o formaţia arţăgoasă care etapa trecută a pus probleme liderului CSM Reşiţa, aşa că meciul nu era unul uşor pentru gorjeni. Scorul a fost deschis de Sean Aerts, în minutul 33, acelaşi jucător care a marcat un gol spectaculos, de la peste 25 de metri, a reuşit apoi o altă fază asemănătoare şi în repriza a doua dar fără succes. În partea a doua a jocului a mai înscris şi Rasoveanu dar golul a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid.

Pandurii a revenit pe locul trei în clasamentul seriei 7 după ce, în cel de-al doilea meci din play-off, liderul de la Reşiţa s-a impus cu 5-0 în meciul cu Voinţa Lupac.

Vizualizări: 1,597

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: